0
Fudbal

Ruski premijerligaši žele Tadića

Objavljeno: 20.04.13 u 10:41
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Sjajne partije Dušana Tadića u dresu Tventea nisu ostale nezapažene. Srpski reprezentativac u holandiji važi za jednog od najkorisnijih igrača lige. Zato ni ne čudi interesovanje nekoliko klubova iz Rusije koji su spremni da izdvoje milione kako bi doveli Tadića u svoje redove.

„Do 31. avgusta, kada se završava prelazni rok, otvoren sam za sve mogućnosti. Možda bude nekih ponuda koje ne mogu da se odbiju“, rekao je Dušan Tadić, a  prenose „Novosti“.

Mnogi fudbaleri radije biraju neke druge destinacije od Rusije. Velika hladnoća, slaba poseta na utakmicama, ali Tadiću to ne predstavlja problem.

„Ranije kada sam gledao utakmice iz Rusije, video sam loše terene, slabu posetu… Ali fudbal u toj zemlji je strašno napredovao i za koju godinu liga će im biti među najjačima u Evropi! Moj drug Zoran Tošić, koji igra za CSKA, kaže da se još više radi na organizaciji i razvoju zbog SP 2018. godine. Ranije su fudbaleri išli u Rusiju samo zbog velikog novca, a sada je i šampionat postao veoma jak i zanimljiv. Zato ne treba unapred odbaciti nijednu opciju“, izjavio je Dušan Tadić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter