0
Evropske lige

Roma i Lacio za trofej u Pekingu?

Objavljeno: 20.04.13 u 22:21

China Olympics

Finalna utakmica Kupa Italije mogla bi da bude odigrana na pekinškom stadionu „Ptičje gnezdo“ ukoliko Fudbalski savez Italije prihvati ponudu Kineza koji su već nekoliko puta odlično organizovali utakmice Superkupa Italije.

Na ovu ideju se došlo nakon što su gradske vlasti Rima izrazile nezadovoljstvo zbog činjenice da bi meč između Rome i Lacija trebalo da se održi istog dana kada i lokalni izbori u tom gradu – 26. maja, pošto bi bilo izuzetno teško bezbedonosno pokriti oba dešavanja. Dodatni problem je činjenica da najvatreniji navijači dva kluba u poslednje vreme sve češće prave incidente što bi se u svakom slučaju izbeglo izmeštanjem utakmice u Kinu.

Međutim, prema poslednjim informacijama ova ideja se uopšte nije dopala čelnicima Rome i Lacija koji su odbili predlog jer smatraju da bi eventualnim prihvatanjem naljutili navijače.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter