0
Domaći fudbal

Rad u Humskoj

Objavljeno: 20.04.13 u 11:41

jsl

Utakmice 24. kola Jelen Superlige lepo su podeljene na subotu i nedelju. Danas se igraju četiri tekme, a sutra još toliko. Danas igra Partizan, a sutra Zvezda. Danas se u Humskoj nadaju da će prednost makar na 24 sata biti sedam bodova, dok na Marakani priželjkuju kiks crno-belih pa da se približe na minus jedan.

Derbi meč igra se u Humskoj, gde gostuje Rad. Imajući u vidu formu obe ekipe, treba očekivati dobru i neizvesnu utakmicu. Građevinari se nalaze u stvarno dobroj seriji, dok aktuelni šampion igra na nivou prvoligaša, ali je pobedom u Ivanjici stekao to potrebno samopouzdanje.

Od ostalih utakmica zanimljivo će biti na Karaburmi gde OFK Beograd dočekuje Novi Pazar i gde će pobedom pokušati da se iskupi za eliminaciju iz polufinala Lav kupa Srbije.

U Vojvođanskom derbiju Voša gostuje Hajduku u Kuli, i priželjkuje da se pobedom približi Zvezdi na minus dva, jer crveno-beli svoj meč u Borči igraju sutra.

JSl, 24. kolo
Hajduk – Vojvodina 16.00
OFK Beograd – Novi Pazar 16.00
Donji Srem – Radnički (K) 16.00
Partizan – Rad 19.00
Nedelja
BSK – Crvena zvezda 16.00
Spartak ZV – Smederevo 16.00
Sloboda Point – Javor 16.00
Jagodina – Radnički (N) 16.00

Tabela jsl 23

Parovi 25. kola (27/28. april): Spartak ZV – Hajduk, Smederevo – BSK, C.zvezda – Donji Srem, Radnički (K) – Jagodina, Radnički (N) – OFK Beograd, Novi Pazar – Partizan, Rad – Sloboda Point, Javor – Vojvodina.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter