0
Fudbal

Fulam testira Srbina iz Australije

Objavljeno: 20.04.13 u 23:33

deni-vukovic

Bivši mladi reprezentativac Australije trenutno se nalazi na probi u londonskom Fulamu gde će probati da se izbori za ugovor sa ovim engleskim premijerligašem.

Ova vest nama verovatno uopšte ne bi bila zanimljiva da se ne radi o Deniju Vukoviću – Srbinu sa auastralijskim pasošem, inače golmanu Pert Glorija koji je u mlađim danima imao reprezentativne nastupe, ali od kada je prerastao juniorsku konkurenciju nikada više nije bio ni blizu tog nivoa.

28-godišnji Vuković je veći deo karijere proveo u klubovima iz Australije, a jedini izlet u evropske lige nije prošao baš najbolje pošto je 2010. godine potpisao ugovor sa turskom ekipom Konjaspor za koju nije ubeležio nijedan nastup.

Inače, Fulam već ima iskustva sa australijskim golmanima pošto trenutno gol tog tima brani Mark Švarcer pa je možda i iz tog razloga menadžer Martin Jol pozvao Vukovića na probu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter