in ,

Vermez: Samo da pobedimo, pa nek i igramo loše

Vladimir-Vermezovic

Šef stručnog štaba Partizana Vladimir Vermezović smatra da njegov tim sutra protiv rada može da trijumfuje, a on ne bi imao ništa protiv da tu pobedu prati i loša igra ekipe, mada smatra da će i ona biti na višem nivou nego u susretu protiv Javora.

„Pred nama je teška utakmica protiv Rada, a to je ekipa koju izuzetno cenim. U Ivanjici smo prekinuli negativan trend i nadam se da ćemo sada krenuti s uspesima. Do kraja preventsva ostaje sve manje utakmica, pa je tako i sve manje bodova u opticaju, čime se nama olakšava sitiacija jer imamo četiri više od Crvene zvezde. Nama je potrebna podrška navijača, kao što smo je imali u dosadašnjem delu šampionata i nadam se da ćemo se zajedno radovati“ – rekao je Vermez.

Sportski direktor Crvene zvezde Zoran Stojadinović izjavio je nedavno da ne zna ni s kim igra Partizan, ali je Vermezović rekao da on zna sve protivnike Zvezde.

„Naravno da znam s kim igra Zvezda, jer se ozbiljno bavim fudbalom. Međutim, znajući Stojadinovića verujem da i on zna s kim mi igramo sve do kraja šampionata. Tu njegovu rečenicu shvatam kao sitno peckanje i to je normalno“ – kazao je trener crno-belih.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Dimitrov namučio Nadala

Kinezi merkaju Robija