0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Mladenović: „Voleo bih da derbi odluči šampiona“

Objavljeno: 19.04.13 u 10:26
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Od dolaska Rikarda Sa Pintua na klupu Crvene zvezde Filip Mladenović se ustalio na poziciji levog beka i ponovo je u staroj formi. Uoči utakmice protiv BSK-a mladi Čačanin je za zvanični sajt kluba pričao o ličnom napredtku, ali i o ambicijama kluba u nastavku sezone.

„Svaki trener ima nešto svoje na čemu insistira. Dobro sarađujemo, i očekujem da dobar rad sa treninga prenesemo na utakmice. Podigli smo formu na viši nivo i imamo najveće moguće ambicije u prvenstvu. Maksimalno se trudimo i borimo da se još više ukoliko nam se ukaže prilika primaknemo večitom rivalu“ – rekao je Mladenović.

Brzonogi fudbaler smatra da će kako vreme odmiče saradnja između igrača i trenera biti sve bolja, da je Portugalac veoma predan poslu i da obraća pažnju i na najsitnije detalje.

„Komentarisali smo nedavno kako nikad nismo imali tako vremenski duge treninge. Uz to vežbe su zanimljive i sigurno da šef želi što pre sve dobro da nas upozna i proveri koliko pojedinačno od svakog od nas može da očekuje. Lično sam zadovoljan svojom trenutnom formom, ali isto tako znam da mogu i moram još više da pružim. Raduje to što smo u pravom trenutku ušli u pobednički ritam, uz to su se nadovezali povoljni rezultati, što nam je omogućilo da se vratimo u šampionsku trku. Voleo bih da međusobni susret prvoplasirane ekipe i nas odluči prvaka, videćemo da li će tako i biti.“

Do utakmice sa komšijama ima mesec dana, i do tada crveno-beli treba da preskoče nekoliko prepreka. Već u nedelju čeka ih težak ispit u Borči.

„Moramo da pobedimo BSK. Znamo da njihov teren nije idealan, ali to nikako ne sme da nam bude opravdanje. U takvim susretima trijumf je važniji od lepršave igre. Svi bismo voleli da do pobede dođemo ubedljivo, međutim, pobeda i tri boda su prioritet“ – ne ostavlja dilemu Filip Mladenović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter