0
Evropske lige

Inter razmišlja i o Mihajloviću

Objavljeno: 19.04.13 u 12:59

Inter Milan coach Mancini celebrates with Sinisa Mihajlovic at end of Italian serie A match against Parma in Parma

Sve je izvesnije da se Andrea Stramaćoni neće zadržati na klupi Intera i sledeće sezone, a italijanski mediji mu već traže naslednika među koje je prestižna „Gazeta delo Sport“ uvrstila i selektora Srbije Sinišu Mihajlovića.

Ipak, srpski stručnjak je tek treće ili četvrta opcija pošto se pre njega spominju Loran Blan i Valter Zenga, ali bez obzira na to „Gazeta“ se potrudila da analizira šta bi to dobro Mihajlović mogao da donese „neroazurima“.

„Mihajlović ima čvrst pristup poslu, ali bi mogao da stvori odličan timski duh. Mogao bi da uradi nešto slično onome što je Konte uspeo u Juventusu. Pored toga on je zanat pekao pored Manćinija upravo u Interu“ – piše u objašnjenju u kojem se podseća da Mihajlović ima i veliku podršku navijača.

Međutim, Mihajlović je nedavno izjavio da ne krije da mu je želja da jednog dana bude trener Intera, ali da trenutno vodi reprezentaciju Srbije i da je ponosan zbog toga. Cela njegova priča bi mogla da padne u vodu ukoliko Srbija nakon naredne dve utakmice izgubi šansu za plasman na Mondijal u Brazilu pošto je takođe izjavio da će napustiti klupu „orlova“ kada i teoretski postane izvesno da od puta u Južnu Ameriku nema ništa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter