0
Košarka

FOTO:STARSPORT

Radonjić: Moramo mnogo da radimo

Objavljeno: 18.04.13 u 20:45
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Šok terapija u vidu promene trenera crveno – belima donela je neočekivani poraz od Metalca. Novi strateg kluba sa Malog Kalemegdana Dejan Radonjić istakao je da je situacija u ekipi kompleksna, ali  da je u naredenom periodu neophodno izvući makismum.

„Poraz nam je svima teško pao, ali moramo da gledamo napred, zasučemo rukave i vredno radimo kako bismo neke stvari ispravili i spremno dočekali polufinalni duel ABA lige sa Radničkim iz Kragujevca. Pažljivo ćemo analizirati razloge poraza, a maksimalno ćemo se okrenuti onom što je prioritet u pripremi meča sa Kragujevčanima. Situacija je kompleksna, ali do duela sa Radničkim od ekipe moramo izvući maksimum“  počeo je priču Radonjić i potom se opet osvrnuo na duel u Valjevu:

„Moram da priznam da je ekipa pokazala želju i energiju, pogotovo u prvom poluvremenu, ali očigledno da to nije bilo dovoljno, jer nismo imali kontinuitet. Ima mnogo problema na kojima moramo da radimo da bi se taj ritam održao 40 minuta. Možda nas je i prevelika želja dodatno sputala, jer se ne može reći da se igrači nisu borili, to im se ne može zameriti. Ali, očigledno je da im je samopuzdanje na niskom nivou što se ogledalo kroz veoma slab procenat šuta sa linije slobodnih bacanja. Takođe, promašivali smo i iz otvorenih pozicija van linije 6,75 sve do poslednja dva minuta, ali nažalost bilo je prekasno – rekao je Radonjić.

Strateg crveno-belih smatra da u Laktašima motivacija neće biti problem:

„Svi igrači su svesni šta donosi pobeda u samo jednom meču. Zato sam siguran da će igrači biti maksimalno motivisani, a za ovo kratko vreme sam se uverio da su željni uspeha. Ono što nam je sada najpotrebnije je mir kako bismo se koncetrisali isključivo na teren. Samo kroz naporan rad možemo izaći iz krize, zato ćemo da nastavimo još jače da treniramo kako bismo ispunili naš cilj“ rekao je Radonjić za zvanični klupski sajt.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter