0
Domaći fudbal

Oumaru želi da igra za Srbiju!

Objavljeno: 18.04.13 u 11:31

oumaru

Zvezdan Terzić je predložio da Abubakar Oumaru igra za reprezentaciju Srbiju, jer je najbolji igrač u Jelen Superligi, a Kamerunac je ideju prihvatio. Sada je sve na čelnicima fudbalskog saveza i selektoru… Da li Mihajloviću ili nekom sledećem nije ni bitno.

„Čujem, priča se da bih mogao da igram za reprezentaciju, mada niko nije pričao sa mnom o tome. Danas sam to čuo od vaših kolega sa SOS kanala. Ako postoji šansa da igram za srpsku reprezentaciju, ja bih igrao. Samo jednom sam nastupao za seniorsku reprezentaciju Kameruna i mislim da ima šanse da igram za srpsku reprezentaciju. Srbija je velika zemlja, ima mnogo dobrih igrača i ima dobrih fudbalera, dobru reprezentaciju, tako da ako ima šanse ja bih igrao.“

Videćemo da li će biti dobre volje da se uradi sve što je potrebno kako bi Oumaru zaigra za orlove… Kad nemamo našeg napadača, treba pronaći rešenje. Inače, Oumarua je u Crvenu zvezdu doveo Milan Živadinović, koji ga je ranije trenirao i predvideo mu veliku karijeru.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter