0
Košarka

„Ni titula nije vredna Vladinog zdravlja“

Objavljeno: 18.04.13 u 12:58

Vlada-Vukoicic

Konačno je potvrđeno ono o čemu se spekulisalo u medijima, da je Vlada Vukoičić otišao iz Crvene zvezde zbog zdravstvenih problema.

Nakon poslednjih nekoliko ligaških mečeva Vladino stanje se ozbiljno pogoršavalo zbog sve učestalijih tahikardija i bio je podvrgnut lekarskim intervencijama. Kada mu je timski lekar jednom prilikom na treningu merio pritisak imao je 150 sa 100 na jednoj, a 160 sa 120 na drugoj ruci. U takvoj konstalaciji stvari zaista se nisam dvoumio, ni pobede, pa čak ni titula, nisu vredni nečijeg zdravlja ili života. Da li je trebalo da mi umre na terenu“, rekao je Nebojša Čović.

Čoveć je potvrdio da je pred početak sezone Dejan Radonjić bio prvi pik Crvene zvezde, ali da nisu mogli da ga dovedu zbog ugovora koji je imao sa ekipom Budućnosti, a da je Vukoičić bio drugi pik ali i da je odbio u prvi mah da dođe, pa je zbog toga postavljen Lazić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter