0
Košarka

Zvezda u Valjevu, derbi u Novom Sadu

Objavljeno: 17.04.13 u 10:35

lopta-kos

U naredna tri dana na programu je 6. kolo Agroživ Superlige Srbije nakon kojeg sledi dvonedeljna pauza zbog obaveza naših klubova na Fajnal-foru ABA lige.

Crvena zvezda sa novim trenerom Dejanom Radonjićem i Demarkusom Nelsonom u timu gostuje Metalcu koji na opšte iznenađenje u prvih pet kola nije ostvari nijednu pobedu. Uprava crveno-belih je šok terapijom pokušala da trgne tim iz letargije, a dali će uspeti u tome saznaćemo nakon utakmice u Valjevu. Sa druge strane Partizan sigurno gazi kroz domaće prvenstvo i nemsa sumnje da je u najboljoj formi pa duel sa nejakim Konstantinom ne bi trebalo da predstavlja ništa više od jačeg treninga pred daleko važnije utakmice.

Kragujevački Radnički nakon tri vezana poraza putuje u Užice na megdan Slobodi koja sasvim sigurno neće sama položiti oružje već će se boriti koliko god je to moguće da upiše drugi trijumf u elitnom takmičenju. I pored ponuđene ostavke Miroslav Nikolić bi u četvrtak trebalo da se nađe na klupi Radničkog pošto i dalje nema vesti iz Kragujevca kako je uprava kluba reagovala na Mutin predlog.

Ispostavilo se da će derbi meč 6. kola da bude odigran u petak u Novom Sadu gde će Vojvodina ugostiti Mega Vizuru. Oba tima su do sada zabeležila po jedan poraz, a pobednik ovog duela će sasvim izvesno biti vrlo blizu cilja odnosno plasmanu u plej-of i učešća u regionalnom takmičenju naredne sezone.

Sreda, 17. april:
18.00h Metalac – Crvena zvezda
19.30h Partizan – Konstantin

Četvrtak, 18. april:
19.30h Sloboda – Radnički

Petak, 19. april:
20.30h Vojvodina – Mega Vizura

Tabela: Partizan 5/0, Vojvodina 4/1, Mega Vizura 4/1, Crvena zvezda 3/2, Radnički 2/3, Konstantin 1/4, Sloboda 1/4, Metalac 0/5

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter