0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Vojvodina u finalu

Objavljeno: 17.04.13 u 17:58
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Prvi finalista Kupa Srbije u fudbalu je ekipa Vojvodine. Novosađani su u revanš me ču polufinala na Karaburmi igrali 1:1 (0:0) sa OFK Beogradom, a kako su u prvom meču slavili sa 1:0, došli su u poziciju da se bore za trofej.

U prvom poluvremenu je vđen neočekivano dobar fudbal sa obe strane. „Romantičari“ su pogodili prečku, dok su Novosađani preko Kataija mogli da postinu dva gola, ali se obrukao bivši mladi reprezentativac.

Viđeno u prvih 45 minuta bilo je nagoveštaj zanimljivog nastavka susreta. OFK je krenuo agresivnije i to mu se brzo isplatilo. Snažan šut Jovanovića sa 12-13 metara je uzdrmao prečku, lopta se odbila do Mijića koji je neometan šalje u mrežu za vođstvo od 54. minuta.

Probudila se tada i publika, ali je brzo i utihnula. U 60. minutu posle kratko izvedenog kornera sa desne strane, Radoja je atraktivnim udarcem pomalo zbunio domaću odbranu i lopta je završila u mreži čime je postavljen konačan rezultat.

Oba tima su do kraja meča imala još nekoliko šansi, ali mreže su mirovale. Može se reći da je Vojvodina zasluženo stigla do finala jer je u dva meča prikazala više i imaće šestu priliku da konačno donese trofej koji joj nedostaje u klupske vitrine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter