FOTO: STARSPORT

FOTO: STARSPORT

Vaterpolisti Zvezde odradili su pola posla pobedom nad Segedom od 7:5 u Mađarskoj. Nalaze se na korak do plasman na fajnal-for Lige šampiona, a trener crveno-belih Dejan Savić poručuje da će ekipa u revanšu igrati kao da je 0:0.

“Rezultat je povoljan za nas. Igrali smo sa velikom motivacijom i pobedili smo zbog izvanredne igre u odbrani. Ne smemo da se opustimo sada i da nas nešto zavara. Seged je imao jako dobre šanse koje nije iskoristio. U suštini, ne treba da razmišljamo da je rezultat povoljan za nas, već kao da je 0:0”, izjavio je Savić.


Kapiten Crvene zvezde Andrija Prlainović ističe da je ekipa bila jako nervozna na početku, ali je kasnije sve došlo na svoje mesto.

“Utakmica je bila jako bitna i počeli smo je sa mnogo tenzija. Pravili smo neke greške na koje nismo navikli. Oni su poveli 4:1, ali smo posle preokrenuli sjajnom igrom u odbrani. Svi su bili borbeni i svaka čast svim momcima, a hvala i navijačima na neviđenoj podršci, nezapamćeno je da ima ovoliko navijača na gostovanju”, rekao je Prlainović.