0
Košarka

Radnički odbio Mutinu ostavku

Objavljeno: 17.04.13 u 13:52

Ivan Grujin

Uprava Košarkaškog kluba Radnički zasedala je danas povodom ponuđene ostavke šefa stručnog štaba Miroslava Mute Nikolića, nakon neuspeha u petom kolu Superlige Srbije. Jednoglasnu odluku javnosti je saopštio predsednik KK Radnički Ivan Grujin:

„Uprava našeg kluba nije prihvatila Nikolićevu ostavku. Nikolić ostaje u klubu jer je deo ovog košarkaškog projekta i ima punu podršku uprave za dalji rad, kao najzaslužniji za sve postignuto u protekle četiri godine. Radnički nije sportska priča oročena na jednu sezonu, pa smo sa Nikolićem ugovorili saradnju na četiri godine, a to je period u kojem će klub i infrastrukturno imati znatno povoljnije uslove za rad.

U narednim godinama planiramo još bolje rezultate nego do sada, a evroscena koju smo izborili za sezonu pred nama je posebna motivacija za rad u tom smeru. Od ovog trenutka, očekujemo da će svaki član Radničkog dati svoj maksimum da ispunimo sopstvene planove i očekivanja sportske javnosti Kragujevca. Prioritet broj jedan je šesto kolo Superlige i utakmica u Užicu, a odmah zatim se posvećujemo isključivo Fajnal foru ABA lige i susretu sa Zvezdom u Laktašima.“

U kompletnom sastavu, uključujući trenera Nikolića, Radnički danas putuje na Zlatibor gde će imati završne treninge pred sutrašnji meč protiv Slobode, pružajući i na taj način maksimalno ozbiljan pristup prvom sledećem rivalu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter