0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Partizan rutinski protiv Konstantina

Objavljeno: 17.04.13 u 21:09
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Košarkaši Partizana zabeležili su i šestu pobedu u isto toliko utakmica u Superligi. Oni su u Pioniru slavili sa 76:64 (17:16, 27:13, 16:19, 16:16) nad Konstantinom.

Gosti iz Niša su parirali šampionu Srbije tokom cele prve četvrtine. Ipak, sjajna forma crno-belih došla je do izražaja u drugoj deonici kada su serijom od 13:0 uspeli da se odvoje od rivala koji je do tog momenta držao rezultatski egal. Partizan je stečeno vođstvo održavao i na odmor otišao sa 15 poena viška.

U nastavku su košarkaši Konstantina pokušavali da spuste dvocifrenu prednost domaćih i u tome uspevaju krajem trećeg dela igre. U tim trenucima Konstantin je imao zaostatak od osam poena. Međutim, Partizan nije dozvolio Nišlijama da se razigra i ponovo dolazi do dvocifrene prednosti. Rutinskom igrom crno-beli privode meč kraju i zasluženo dolaze do trijumfa.

Partizan je predvodio Davis Bertans sa 13 poena, a Žofri Lovernj je dodao 12 poena. Bogdan Bogdanović je upisao 11 poena, dok je Nemanja Gordić zabeležio 10 poena. Najefikasniji na meču bio je Nemanja Gudžić iz Konstantina sa 17 poena. Ilija Cvetković postigao je 11 poena za Nišlije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter