0
Košarka

Muta čeka Dinkića

Objavljeno: 17.04.13 u 10:46

Miroslav-Nikolic

Još uvek nije poznato ko će voditi ekipu Radničkog na gostovanju užičkoj Slobodi u meču 6. kola domaćeg šampionata pošto je nakon poraza od Vojvodine Miroslav Nikolić ponudio ostavku i više ne vodi treninge, a rukovodstvo kluba još uvek nije reagovalo.

„Pakujem stvari za povratak u Beograd. Čekam razgovor sa predsednikom kluba Mlađanom Dinkićem, uvukao sam ga u košarku, red je da čujem šta on misli. Do tada će treninge voditi moj pomoćnik Branko Maksimović. Izvesno je da ja neću voditi ekipu u Užicu“ – rekao je Nikolić u izjavi za Sportski žurnal.

Mutu je posebno povredilo ponašanje navijača Radničkog.

„Izgubili smo zasluženo od Mege i Vojvodine, nismo imali energije, protok lopte je bio loš, ulazili smo po sistemu lako ćemo. Ali zvižduci dela navijača nama, a skandiranje Voša – nije u redu. Tako se ne voli Radnički“ – objasnio je iskusni stručnjak.

Nikolića nervira kratko pamćenje Kragujevčana.

„Stvorila se čudna atmsfera, opozicija diže glavu. A možemo da igramo Evroligu, pravimo halu, ozbiljan je ovo projekat da bi nam neko zviždao. Brzo se zaboravilo kakav je Kragujevac bio u košarkaškom smislu kad smo došli. Kao što se zaboravlja šta nam je Ćapin doneo, postao je MVP ABA lige. Ja to nikada neću zaboraviti, poštujem njegove zasluge i moram da ga sačekam da se vrati u formu, jer bez njega mi ne možemo da pobedimo Crvenu zvezdu.“

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter