0
Domaći fudbal

Jagodina drugi finalista

Objavljeno: 17.04.13 u 21:54

Jagodina

Nije bilo neizvesnosti revanš meč polufinala Kupa Srbije u fudbalu između Jagodine i Javora. „Ćurani“ su pred svojim navijačima slavili sa 4:1 (3:1) i nadoknadili gol minusa iz prvog susreta u Jagodini.

Od prvog minuta su Jagodinci krenuli ka golu gostiju, a inicijativa im se isplatila u 13. minutu kada se u strelce upisao Gogić. Da bi moglo da bude neizvesnosti najavio je Momčilović izjednačivši rezultat u 19. minutu, a samo tri minuta kasnije viđen je verovatno prelomni trenutak susreta kada je Vlašić nespretno postigao efektan autogol.

To je ponovo podiglo domaće fudbalere koji pogotkom Stojanovića u 34. minutu stižu do rezultata koji ih vodi u finale. Minut pre odlaska na odmor Ivanjičani ostaju sa igračem manje pošto je crveni karton dobio Ostojić i tad je već bilo jasno da Jagodinci idu u finale.

Pobedu je krunisao Lepović pola sata pre kraja, a do kraja meča Jagodinci su imali još nekoliko veoma dobrih šansi, no ostale su neiskorišćene.

Finalni meč  Kupa Srbije između Jagodine i Vojvodine je na programu 8. maja na stadionu Partizana.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter