0
Tenis

Ana stigla u Štutgart, Aleksandra najavljuje veliku borbu

Objavljeno: 17.04.13 u 15:41

Aleksandra Krunic2

Fed kup reprezentaciji Srbije u sredu se u Štutgartu priključila i Ana Ivanović koja će u popodnevnim časovima odraditi prvi trening sa ostalim reprezentativkama koje se spremaju za duel sa Nemicama koji je na programu u subotu i nedelju, 20. i 21. aprila. U međuvremenu ostale igračice vredno treniraju u Porše Areni. Aleksandra Krunić najavljuje veliku borbu i ističe odakle će našoj reprezentaciji pretiti najveća opasnost.

„Malo se razlikuje podloga na glavnom i pomoćnom terenu na kojem smo trenirale, ali se polako se navikavamo. Atmosfera je kao i uvek dobra, malo više radna ovog puta s obzirom da dolazimo sa priprema odnosno nismo igrali mnogo turnira pre Fed kupa. Danas je došla Ana Ivanović, očekujem da atmosfera bude nešto opuštenija. Imamo ozbiljne protivnice, mislim da će nam Anđelik Kerber biti najveći problem, ali mi na našoj strani imamo bivšu najbolju teniserku sveta“ – rekla je Aleksandra Krunić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter