0
Evropske lige

Strašni Bajern, hettrik Gomeza za šest minuta

Objavljeno: 16.04.13 u 22:23

Mario-Gnmez

Minhenski Bajern prvi je finalista Kupa Nemačke, pošto je na Alijanc areni savladao Volfsburg sa 6:1. Očekivan trijumf Bavaraca, koji su bez ikakvih problema došli do trijumfa u izuzetno jakom sastavu koji je izveo Jup Hejnkes.

Bajern je poveo golom Marija Mandžukića u 17. minutu, a asistenciju je upisao najbolji igrač meča Arjen Roben. Upravo je Holanđanin pogodio u 35. minutu za 2:0, a kakvu takvu nadu vukovima dao je Dijego u poslednjim momentima prvog poluvremena. Bajern je krenuo snažno na startu drugog poluvremena i brzo došao do trećeg gola, a povratni pas Robena iskoristio je Šaćiri i udarcem sa ivice kaznenog prostora zatresao mrežu. Ušao je Mario Gomez u 77. minutu i posle samo tri minuta je prvi put zatresao mrežu, ali sve zasluge idu na račun Đerdana Šaćiri koji je prošao po levoj strani i nesebično uposlio Gomeza koji je samo ćušnuo loptu u gol. A tri minuta kasnije super Mario pokazuje zašto mnogi smatraju da treba ipak da ima prednost u odnosu na drugog Marija – pas Švajnštajgera, izbegnuta ofsajd zamka i novi gol. I za kraj u 86. minutu opet Mario Gomez, hettrik za šest minuta, a drugu asistenciju upisuje Švajnštajger. Strašni Bajern…

U drugom polufinalu sastaju se Štutgart i Frajburg, a finale je na programu u Berlinu 1. juna.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter