0
Evroliga

Real na fajnal-foru

Objavljeno: 16.04.13 u 21:58

rudi

Košarkaši madridskog Reala prvi su učesnici fajnal-fora Evrolige, pošto su  počistili Makabi u četvrtfinalu sa 3-0! U duelu u Tel Avivu slomili su otpor ponosa Izraela u trećoj četvrtini, a na kraju su slavili sa 69:57.

Makabi se rezultatski držao do 27 minuta, čak je i vodio sa tri do četiri poena prednosti, ali ne zahvaljujući svojom dobrom igrom, već kardinalnim šutom Reala – šta reći kada je Rudi Fernandez u tom momentu šutirao trojke 0/5? Ali onda je krenuo da pogađa, i on i Džejsi Kerol, pa je sve bilo jasno i vrlo brzo rešeno. Zatrpali su koš Makabija ova dva igrača, ispogađali su pet trojki kombinovano u poslednjih 13 minuta, a pridružio im se se Rodrigez, pa Makabi nije mogao ništa.

DŽejsi Kerol je na kraju bio najefikasniji kod Reala sa 16 poena, Ljulj je dao 13, Rodrigez 12, a Rudi Fernandez je dao te tri trojke i ništa više. Kod Makabija je najbolji bio Šon Džejms sa 18 poena i šest skokova, a dvocifreni su bili i Logan, Hikman i Ohajon.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter