0
Košarka

FOTO:STARSPORT

Radonjić i zvanično

Objavljeno: 16.04.13 u 15:39
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Posle jučerašnje smene Vlade Vukoičića, na klupu crveno – belih seo je Dejan Radonjić koji je sa Crvenom zvezdom potpisao ugovor na dve i po godine.

Crnogorski strućnja rekao je da je u Zvezdu došao zbog rezutata i da nije imao dilemu kada mu je stigao poziv.

„Dolazim u veliki klub koji ima veliku armiju navijača i bogatu tradiciju, s tim da je sada situacija veoma kompleksna. Već u sredu je utakmica sa Metalcem, nadamo se reakciji igrača posle poraza, u skladu sa renomeom i njihovim individualnim kvalitetima. Imao sam jutros trening sa njima, svestan sam da se rezultat traži odmah, a pre svega treba ispuniti ambicije i navijača i rukovodstva kluba. Stanje u ekipi je zadovoljavajuće i nema zdravstvenih problema, samo je jedan igrač ‘izašao’ iz povrede (Nelson) i za završni turnir ABA lige svi će biti spremni“, rekao je Radonjić.

image

Predsednik kluba Nebojša Čović da je razlog za ovakav potez bio činjenica da je forma ekipe bila u padu još od osvajanja Kupa Radivoja Koraća te da je bilo neophodno reagovati bez emocija kada ekipa nije išla željenim putem.

„Vlada je uradio veliki posao za šest meseci, ali njegov i naš posao je takav kakav je. Zvezdi je bila potrebna promena i morale su da se isključe emocije. Vlada je došao posle serije 1-4, napravio je dobar rezultat, osvojio Kup Radivoja Koraća i bio drugi u ABA ligi. Ali, možda je došlo do zasićenja, pad u igri je bio očigledan, a nama predstoji važna utakmica 25. aprila u Laktašima“ rekao je Čović.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter