0
Domaći fudbal

Milinković za HotSport pred Vojvodinu: Verujemo u uspeh!

Objavljeno: 16.04.13 u 23:14

milinkovic

U sredu od 16 časova će se na Staroj Karaburmi sastati ekipe OFK Beograda i Vojvodine u revanš meču polufinala Kupa Srbije. U prvom meču u Novom Sadu je bilo 1:0 za domaćine, ali su u međuvremenu ove dve ekipe odmerile snage u prvenstvu i pobeda je pripala „romantičarima“ tako da će biti neizvesno u revanšu.

Trener OFK Beograda Zoran Milinković naglašava da ima razloge da veruje u uspeh svog tima.

Znamo kako su protekli poslednji susreti sa starim rivalom, te samim tim  imamo i veru i nadu u uspeh. Na drugoj strani imamo odličnu ekipu Vojvodine, svakako ekipa koja spada u red favorita za osvajanje kupa. Naša želja i motiv koji nas prate, mogu da budu prednost u sutrašnjem meču, kako bismo napravili rezultat koji nas vodi u finale. Osim kartona Čavrića i Grbića, ne možemo zbog povreda da računamo na Paločevića i Bogavca, ipak u ekipu se vraća Marko Petković, mladi reprezentativac, a svi ostali su spremni, zdravi i raspoloženi da odigraju jedan sjajan meč. Na nama je da damo svoj maksimum i da pokušamo da se plasiramo u finale“ rekao je u izjavi za HotSport trener Beograđana Zoran Milinković.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter