0
Domaći fudbal

Krunić očekuje tešku utakmicu

Objavljeno: 16.04.13 u 16:38

image

Trener Jagodine Simo Krunić je izjavio da je utakmica revanša polufinala Kupa Srbije izmedju Jagodine i Javora iz Ivanjice u sredu istorijska za njegove igrače, klub i grad.

„Drago nam je što se u našem gradu igra polufinale Kupa, što imamo priliku da se izborimo za finale. Svesni smo da će biti teška utakmica. Igramo pred našom publikom i nadam se, pošto je besplatan ulaz, da će doći dosta naših navijača da nam daju podršku, kazao je Krunić na konferenciji za novinare.

„Mi smo sa Javorom ove godine igrali tri utakmice. Izgubili smo u Kupu sa 1:0, ali smo pobedili dve u prvenstvu. Sve tri utakmice su završene rezultatom 1:0. Javor ima dobru, čvrstu ekipu, igraju slično kao i mi, bore se, imaju dobre igrače. Biće teška utakmica ali smo mi u prednosti jer igramo na našem terenu. Više puta sam rekao da moramo pobediti da bi prošli dalje. Ako ne uspemo znači da je prošla bolja ekipa“, ocenio je Krunić a prenosi agencija Beta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter