0
Tenis

FOTO:STARSPORT

Jovanovski: Šljaka nije moja podloga

Objavljeno: 16.04.13 u 13:37
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Bojana Jovanovski rekla je da će se nacionalni tim u meču plej-ofa protiv Nemačke u Štutgartu boriti kako zna i ume kako bi sačuvao opstanak u Svetskog grupi Fed kupa.

Taj meč na programu je 20. i 21. aprila u „Porše Areni“, gde su Jovanovski i Aleksandra Krunić danas odradile treninge, a u toku dana očekuje se dolazak Vesne Dolonc.

„Veoma mi je drago što smo ponovo na okupu i što imamo priliku da branimo boje naše zemlje. Puno smo razmisljale o Nemicama, a verujem da su i one o nama, jer je ulog veliki. U pitanju je jedan meč, jedan vikend koji i njima i nama određuje sudbinu za sledeću godinu u ovom takmičenju“, izjavila je Jovanovski.

Ona je dodala da se ne bi usudila da prognozira ko će na terenu biti u prednosti.

„Šljaka definitivno nije podloga na kojoj se najbolje osećam, ali to su sve stvari koje se zaborave onog trenutka kada počne meč. Mi smo u Nemačku došle da se borimo i kako znamo i umemo izborimo za opstanak. Verujem da ćemo uz veliku borbu i malu dozu sportske sreće biti u stanju da ostvarimo cilj“ poručila je Jovanovski.

Reprezentacija Srbije održaće konferenciju za medije u četvrtak u 11.10 sati, a žreb parova predstojećeg meča biće održan u petak od 13 sati.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter