0
Odbojka

Zvezda na korak do titule

Objavljeno: 15.04.13 u 22:39

OK Zvezda

Odbojkaši Crvene zvezde savladali su Partizan Termoelektro u drugoj utakmici finalne serije plej ofa Viner Štediše lige sa 3:1 (25:20, 25:18, 22:25, 25:21) i nalaze se na korak do odbrane titule šampiona Srbije pošto im nedostaje još jedna pobeda.

Crveno-beli su tokom većeg dela prvog seta imali prednost koju su postepeno povećavali. Na kraju dolaze do zasluženog vođstva od 1:0, a Zvezdin korektor Dušan Petković je nastavio sa sjajnim partijama.

Zvezda je nastavila sa dobrom igrom i u drugom setu. Vrlo brzo su došli do prednosti i sigurnom realizacijom na kraju ovog perioda igre duplirali prednost.

Posle rezultatskog egala na početku trećeg seta izabranici Duška Nikolića ponovo dolaze do solidne prednosti na drugom tehničkom tajm autu. Ipak, odbojkaši Partizana se bude i prave neverovatan preokret. Zadržavaju vođstvo i smanjuju rezultat na 2:1.

U četvrtom setu Zvezda nije dozvolila crno-belima da se razigraju i čuvala je prednost koju je stekla na početku ovog dela igre. Na kraju crveno-beli su zasluženo dolaze do pobede i sada se nalaze na korak do odbrane titule šampiona Srbije.

Ponovo je najbolji u Zvezdi bio, kao i u prvom meču, korektor Dušan Petković koji je ovoga puta zabeležio 27 poena. Nemanja Jakovljević je takođe pružio odličnu partiju sa 18 osvojenih poena, dok je u Partizanu najbolji bio Marko Nikolić sa 15 poena.

Treći duel finalne serije između Partizana i Crvene zvezde na programu je 23. aprila od 20:30 časova, a trenutni rezultat je 2:0 za crveno-bele.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter