0
Domaći fudbal

Vermez o krizi, rasporedu, premiranju…

Objavljeno: 15.04.13 u 12:52

Vladimir Vermezović

Da Vladimir Vermezović nije bio zadovoljan izdanjem svoje ekipe u meču protiv Javora u Ivanjici bilo je jasno već posle same utakmice, ali iskusni stručnjak dva dana kasnije ističe da je najvažnije da je ostavrena pobeda.

„Igrači su bili pod strahovitim psihološkim pritiskom u Ivanjici, imali smo motivisanog protivnika i nezgodan teren, a na ruku nam nije išlo ni to što smo poslednjih godina teško izlazili na kraj sa Javorom. Zadovoljan sam jer smo izašli iz rezultatske krize, iako igra nije bila na visokom nivou. Ali, nadam se da je sa tim gotovo. Problem sa samopouzdanjem se dešava svim igračima, pogotovo što fudbaleri Partizana nisu navikli na loše rezultate u serijama. Uprkos svemu borbenost i zalaganje moraju da budu na visokom nivou, jer publika može da oprosti sve osim nezalaganja“ – rekao je Vermezović novinarima u Sportskom centru Teleoptik, a prenosi agencija Tanjug.

Iako je tim u prethodne četiri utakmice osvojio samo pet bodova (pobeda protiv Javora, nerešeno sa Hajdukom i Slobodom i poraz od Vojvodine) Vermezović tvrdi da je posle svega ipak zadovoljan urađenim.

„Sad nam sledi novi ciklus utakmica gde nam je raspored, uslovno rečeno, malo lakši. Biće međutim i tu nezgodnih rivala, koji se bore za opstanak, a sledi nam i večiti derbi. U narednom periodu očekujem više od ekipe, u smislu bodova, četiri boda prednosti su značajna u ovom trenutku za nas.“

Vermezović je najavio povratak u tim Lazara Markovića koji bi trebalo da bude značajno pojačanje pošto napadači u poslednje vreme igraju dosta slabo, a na pitanje novinara u vezi sa pričom da bi Partizan premirao ekipu Spartaka ukoliko ne izgubi na Marakani rekao je:

„Bio sam iznenađen kada sam pročitao vest o tome, nemamo mi para za bacanje na takve stvari.“

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter