0
Tenis

Srpske teniserke doputovale u Štutgart

Objavljeno: 15.04.13 u 21:56

Vranes_Krunic_Jovanovski_u_Stutgartu4

Ženska teniska reprezentacija Srbije doputovala je danas u nekompletnom sastavu u Štutgart, gde će 20. i 21. aprila igrati protiv domaće selekcije Nemačke meč plej-ofa Svetske grupe Fed kupa, prenosi Tanjug.

Predvođene selektorom Dejanom Vranešom i članovima stručnog staba, u Štutgart su doputovale Bojana Jovanovski i Aleksandra Krunić i odmah krenule sa pripremama za predstojeći izuzetno značajan i težak meč. Srpske teniserke sa treninzima nastavljaju sutra, kada će im se priključiti Vesna Dolonc, dok će Ana Ivanović doputovati u sredu.

„Biće veoma teško izboriti opstanak u Svetskoj grupi, već nekoliko godina Nemice imaju veoma jak tim koji može da se suprotstavi svakom, tako da će nam biti jako teško. Ovo je veliki izazov za nas, ne igramo pred svojom publikom i to otežavajuća okolnost, ali ipak ćemo osećati i jedan vid domaće atmosfere, jer poznajemo ovaj grad zbog turnira koji se igra ovde svake godine. Uzbuđena sam što sam ponovo u nacionalnom timu, radujem se što ću provesti vikend sa koleginicama iz reprezentacije, kako na, tako i van terena“, izjavila je Ivanovićeva za sajt Teniskog saveza Srbije.

Reprezentacija Srbije održaće konferenciju za medije u četvrtak u 11.10 sati, a žreb parova predstojećeg meča biće održan u petak od 13 sati.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter