0
Odbojka

Odbojkašice Spartaka u finalu

Objavljeno: 15.04.13 u 20:37

lopta-odbojka

Odbojkašice NIS Spartaka plasirale su se u finale plej ofa Viner Štediše lige pobedom nad Vizurom Vol Art u petom odlučujućem susretu polufinalne serije. One su u Subotici savladale protivnice sa maksimalnih 3:0 po setovima 26:24, 26:24, 25:16.

Gošće iz Beograda su odlično započele ovaj meč i došle u vođstvo. Na drugom tehničkom tajm autu Vizura je imala prednost od pet poena, ali su domaće ljubimice uspele da preokrenu rezultat u svoju korist i u uzbudljivoj završnici prvog dela igre došle u vođstvo od 1:0 u setovima.

Većim delom drugog seta Spartak je bio bolji, ali su odbojkašice Vizure ipak uspele da sustignu prednost domaćih, međutim, ne i da preokrenu rezultat. Istim rezultatom Spartak je došao do 2:0, a u trećem setu Subotičanke su potpuno dominirale na terenu i na kraju zasluženo slavile rezultatom 3:0.

U finalu plej ofa Viner Štediše lige sastaće se, kao i prošle godine, branioc trofeja Crvena zvezda, koja je u polufinalu pobedila Jedinstvo iz Užica, i NIS Spartak. Prva ekipa koja dođe do tri pobede postaće novi šampion Srbije, a finalna serija startuje u četvrtak 18. aprila.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter