0
Fudbal

Mihajloviću jednoglasna podrška

Objavljeno: 15.04.13 u 20:20

fss

Na današnjoj sednici Odbora za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije (FSS) u Staroj Pazovi data je jednoglasna podrška selektoru reprezentacije Srbije Siniši Mihajloviću. Tom prilikom je odlučeno i da se uplati 500.000 dinara na ime pomoći dvogodišnjoj Ljubici Ademić, a apelovano je na fudbalere da u skladu sa svojim mogućnostima pomognu ovu humanitarnu akciju.

Na današnjoj sednici kojom je predsedavao Tomislav Karadžić razmatrana je situacija u vezi učešća reprezentacije Srbije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2014. godine.

„Jednoglasno je data podrška selektoru Siniši Mihajloviću do završetka tekućeg ciklusa u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2014. u Brazilu. Naglašeno je da postoji zadovoljstvo ispunjavanjem dela predstavljenog selektorskog programa članovima Skupštine FSS, u domenu podmlađivanja tima i stvaranja nove selekcije igrača. Uz to, očekuje se detaljna stručna analiza od strane članova Stručnog odbora, kako posle svake odigrane utakmice „A“ reprezentacije, tako i na završetku ciklusa. Izveštaje u istom vremenskom periodu predavaće i članovi Stručnog štaba „A“ reprezentacije. Uz to, zaključeno je i da su očekivanja na takmičarskom planu tokom ovog projekta „A“ reprezentacije bila veća, iako sam plasman u Brazil nikada nije bio postavljen kao imperativ“, navedeno je u saopštenju FSS-a koje je objavljeno na sajtu.

Takođe je donesena odluka da se napravi analiza razloga prisustva brojnih menadžera na utakmicama pogotovo mlađih kategorija, a od Stručnog odbora se zahteva da Izvršnom odboru predloži po tri kandidata za mesta selektora mlađih kategorija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter