0
Domaći fudbal

Užičani potvrdili kvalitet

Objavljeno: 14.04.13 u 08:36

karadjordje

Užička Sloboda još jednom je pokazala da je tvrd orah za najveće srpske klubove odigravši u Novom Sadu sa Vojvodinom nerešeno 2:2 u 23. kolu Superlige.

Golovima Pilipovića i Vasilića preokrenuli su rezultat u svoju korist, ali su na kraju morali da se zadovolje samo jednim bodom. Prema rečima igrača veznog reda Aleksandra Gojkovića, utakmica je bila lepa i idealna za dokazivanje.

„Posle rano primljenog gola, uspeli smo da se izdignemo i vratimo u rezultatsku neizvesnost. Pokazali smo kvalitet da možemo da se nadigravamo sa favoritima“, rekao je Gojković.

Njegov saigrač Zoran Knežević složio se sa ocenom Gojkovića naglašavajući i da je rezultat najpravedniji.

„Mnogo šansi je bilo na obe strane. Igralo se otvoreno, sjajna fudbalska predstava i na kraju realan rezultat. Probaćemo sa ovim bodom da se uključimo u borbu za Evropu“, dodao je Knežević.

Jedan od najboljih igrača Slobode ove sezone, Brazilac Tijago Galvao, rekao je da je rezultatska neizvesnost tokom čitavog meča dala posebnu draž duelu na „Karađorđu“.

„Igrali smo veoma dobro i složno kao tim. Lepo smo se dopunjavali i posle 50 minuta igre imali smo čak i prednost. Niko nam nije davao nikakve šanse jer je Vojvodina u odličnoj formi, pogotovo kod kuće. Mi smo potvrdili da imamo kvalitet i da znamo kako da se nadigravamo“, rekao je Galvao.

Sloboda se trenutno nalazi na šestom mestu Superlige, a u narednom kolu 20. aprila dočekuje Javor.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter