0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Mrva želi raskid

Objavljeno: 14.04.13 u 20:13
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Defanzivac Crvene zvezde Milan Jovanović zatražio je raskid ugovora sa klubom. Ovu informaciju potvrdio je i Sportski direktor crveno – belih Zoran Stojadinović.

„Razgovarao sam s Mrvom i rekao mi je da je doneo odluku, da hoće raskid ugovora jer više ne može da trpi pritisak. Nije negirao krivicu, ali smatra se u medijima vodi hajka protiv njega. Jovanović ne želi da se više narušava ugled Zvezde i njegove porodice i hoće ovo konačno da reši“ kaže Stojadinović.

Kontroverzni Mrva je u noći između petka i subote završio u policijskoj stanici pošto je bio vinovnik incidenta u lokalu „Tako je suđeno“, a posle čega je košarkašu Crvene zvezde Vuku Radivojeviću polupao šoferšajbnu automobila. Jovanović je pažnju javnosti prvi put skrenu na sabe kada je tokom zimskih priprema usled pijanstva polupao hotelsku sobu posle čega je udaljen iz prvog tima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter