0
Domaći fudbal

Kokeza optužio Jugovića

Objavljeno: 14.04.13 u 12:39

kokeza

Potpredsednik Crvene zvezde Slaviša Kokeza optužio je Vladimira Jugovića da je oštetio klub za nekoliko miliona evra jer je učestvovao, odnosno posredovao u odlasku talentovanih Veljka Simića i Nemanje Maksimovića.

„Neka više gospodin Jugović javno odgovori da li je odveo Simića i Maksimovića iz Zvezde! Ja se nisam okoristio ni za jedan dinar o Crvenu zvezdu, a da li je on, to je jasno kao dan. Zvezda će dobiti za Simića 200.000, a za Maksimovića 70.000 evra. Da on nije uzeo tu decu, za tri do četiri godine Crvena zvezda na njima dvojici mogla bi da zaradi minimum milion i po ili dva miliona evra“ rekao je Kokeza za Kurir, a potom dodao i da je Jugović pokušavao da slučnu stvar uradi i sa Darkom Lazovićem:

„Prošlog leta Jugović je kao menadžer Lazovića vršio pritisak na njega i nagovarao ga da ne produži ugovor s Crvenom zvezdom. To je radio samo iz razloga da sebi pribavi ličnu korist. Lazović je kao zvezdaš to odbio, promenio agenciju i produžio ugovor s klubom.“

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter