0
Košarka

Klipersi bolji od Grizlisa

Objavljeno: 14.04.13 u 09:59

dyorda

U direktnoj borbi za prednost domaćeg terena u predstojećem plej ofu Los Anđeles Klipersi pobedili su Memfis Grizlise sa 91:87 i sada sa istim odnosom pobeda i poraza drže četvrtu poziciju u zapadnoj konferenciji.

NIšta specijalno zanimljivo nije doneo ovaj susret, a Klipersi, koji su u poslednjih šest minuta samo jednom pogodili iz igre, su stigli do pobede zahvaljujući lošem šutu Grizlisa u tom periodu igre.

Deandre Džorda bio je najistaknutiji pojedinac Klipersa sa 16 poena i 12 skokova, dok je kod Memfisa bio dobar Mark Gasol sa 18 poena, 15 skokova i 7 asisitencija.

Milvoki Baksi su se porazom od Šarlota 95:85 oprostili od bilo kakve ideje da stignu do 7. pozicije na „istoku“ pa će tako u plej of sa poslednjeg mesta konferencije što znači da ih čeka duel sa Majami Hitom.

Tako je Boston koji je bio bolji od Orlanda 120:88 siguran na sedmoj poziciji i ukoliko Seltiksi tu ostanu najverovatnije će u plej ofu igrati sa Niksima koji su trenutno drugi u konferenciji.

Rezultati:
Šarlot – Milvoki 95-85
Orlando – Boston 88-120
Minesota – Finiks105-93
Memfis – LA Klipers 87-91

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter