0
Evropske lige

Inter se oprostio od LŠ, remi u derbiju Đenove

Objavljeno: 14.04.13 u 16:57

Silvestre

Odigrano je još pet mečeva 32. kola Serije A, milanski inter se oprostio od borbe za treće mesto i plasman u Ligu šampiona, Đenova i Sampdorija podelili bodove u derbiju Đenove, Roma slavila u Torinu.

Inter je izgubio od Kaljarija na neutralnom terenu u Trstu sa 2:0, a opet će Morati pričati o sudijama nakon poraza. Potpuno opravdano, jer je Inter oštećen, pošto je sudija Ćeli dosudio nepostojeći penal za Kaljari kod rezultata 0:0, a sa bele tačke je pogodio Pinilja u 63. minutu i doneo prednost domaćem timu. Konačan rezultat postavio je isti igrač u 76. minutu, a inače je ušao sa klupe u 56. Zdravko Kuzmanović je ušao sa klupe u ekipi Intera u 53. minutu.

U gradskom derbiju u Đenovi remizirali su Đenova i Sampdorija 1:1. Samp je poveo preko Edera u 28. minutu, ali je Đenova u finišu došla do boda golom Matuzalema u 80. minutu, samo 120 sekundi nakon što su ostali sa igračem više na terenu posle isključenja Koste. Nenad Krstičić je počeo meč, ali je zbog povrede zamenjen u 17. minutu, dok je Boško Janković meč gledao sa klupe.

Roma se bori za mesto u Ligi Evrope i uspeli su da savladaju Torino u gostima sa 2:1. Golove za vučicu su postigli Osvaldo i Lamela, dok je pogodak za bikove dao Rolando Bjanki. I Udineze je slavio u gostima i to veoma ubedljivo – 3:0 protiv Parme. Sjajnu partiju je pružio Luis Muriel koji je dao dva gola, gde mu je kod drugog asistirao Dušan Basta. Treći pogodak dao je Argentinac Pereira. Inae, Željko Brkić i Dušan Basta su odigrali svih 90 minuta za Udineze. Jedini meč bez golova odigrali su Kjevo i Katanija.

Rezultati:

Peskara – Sijena 2:3

Atalanta – Fiorentina 0:2

Palermo – Bolonja 1:1

Kaljari – Inter 2:0

Torino – Roma 1:2

Parma – Udineze 0:3

Đenova – Sampdorija 1:1

Kjevo – Katanija 0:0

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter