0
Fudbal

Gol Trifunovića u trijumfu Liaoninga

Objavljeno: 14.04.13 u 17:46

milos-trifunovic1

Fudbaleri Liaoninga zabeležili su drugu pobedu u kineskoj Super ligi, savladavši Hangžu sa 3-1 u petom kolu prvenstva, a strelac drugog gola bio je srpski napadač Miloš Trifunović.

Nakon tri uzastopna remija, igrači Liaoninga su uspeli da pokažu dovoljno samopouzdanja da prednost stečenu na terenu na kraju sačuvaju i pretvore u sva tri boda. Domaći tim je došao u vođstvo u 36. minutu preko Brazilca Edua iz penala, koji je tako stigao do pet pogodaka na isto toliko utakmica i trenutno zauzima drugo mesto na listi strelaca.

Bolju igru Liaoninga krunisao je Trifunović svojim drugim pogotokom u ovom prvenstvu, u 14. minutu nastavka, da bi samo pet minuta kasnije Čamanga potvrdio pobedu domaćeg tima. Gol utehe za goste postigao je Don-Đin Kim dva minuta pre kraja.

Liaoning tako posle pet odigranih utakmica ima dve pobede i tri remija i zauzima četvrtu poziciju. U narednom kolu Trifunovićev tim očekuje pravi test na gostovanju drugoplasiranom Šangdong Lunengu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter