0
Košarka

Aleksandrov slavio protiv Mursije

Objavljeno: 14.04.13 u 21:21

nemanja aleksandrov

Košarkaši Manrese pobedili su Mursiju sa 103:100 posle produžetka u jednom od najzanimljivijih duela 29. kola Endesa lige.

Bitnu ulogu u tom trijumfu imao je i srpski košarkaš Nemanja Aleksandrov, koji je postigao važne koševe za svoj tim u produžetku.

Aleksandrov je na terenu proveo više od 26 minuta i za to vreme je zabeležio osam poena, iz polovičan šut iz igre i stoprocentan učinak sa slobodnih bacanja. Takođe, imao je i pet skokova.

Najbolji u pobedničkoj ekipi boj je Troj Devris sa 25 poena, dok je Džos Ejselin dodao 14 poena, uz pet skokova.

Kod Mursije, istakao se Džo Reglend sa 23 poena i sedam asistencija, dok je Bernardo Rodriges meč završio sa 17 poena.

Manresa je vodila od početka meča i sigurno je držala prednost do poslednje četvrtine, kada je usledilo buđenje gostiju. U neizvesnoj završnici Mursija je uspela da izjednači i izbori produžetak, ali je Manresa potom uspela da spreči potpuni preokret.

Aleksandrovu i njegovim saigračima je to bila šesta pobeda ove sezone, ali je Manresa i dalje poslednjeplasirana ekipa u španskom prvenstvu. Mursija je u ovom trenutku prva van opasne zone, na 16. poziciji.

U narednom kolu, Manresa sledeće nedelje od 19 časova gostuje Kahi Laboral.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter