0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Stojadinović: Dok sam u Zvezdi niko neće igrati preko veze

Objavljeno: 14.04.13 u 21:36
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Dobri rezultati od dolaska Rikarda Sa Pintua ne stišavaju buru u Crvenoj zvezdi. Nekoliko incidenata prethodnog vikenda skrenuli su pažnju sa sve boljih partija koje na terenu pružaju crveno – beli.

Prvo je kao bomba odjeknula informacija da je mladi Stefan Mihajlović udaljen iz prvog tima, da bi možda i udarnija vest bila o incidentu koji je napravio Milan Jovanović.

I dok je Mrvin slučaj prilično jasan, po pitanju Mihajlovića pojavile su se neke nejasnoće koje je vrlo brzo otklonio Sportski direktor Zoran Stojadinović. Naime odluku da iz prvog tima Crvene zvezde izbaci Mihajlovića doneo je Rikardo sa Pintu pošto je mladi fudbaler napustio trening nakon što je shvatio da neće biti u prvih 11 protiv Spartaka.

„Nemam nameru da se bilo kome pravdam. Dok sam ja u klubu za Zvezdu niko neće igrati preko veze, pa bio to moj sin ili sin nekoga drugog. To će se odnositi i na prvi tim i na omladince i meni je savest potpuno mirna. Ali ne znam da li je i Stefanovom ocu, kada su omladinci u pitanju“ rekao je Stojadinović.

Inače Stefan je sin bivšeg bosanskog internacionalca Radmila Mihajlovića, a Stojadinović je pojasnio kakva sudbina čeka ovog mladog igrača.

„Trener mi je u petak rekao da se Mihajlović spakuje i ide iz prvog tima. Želeo sam da sačekamo ponedeljak, da se možda malo strasti smire, da ne sečemo preko noći. Ali, već u subotu posle ručka Pinto me je pozvao i vrlo ljutito upitao zašto je Stefan tog jutra trenirao s igračima koji nisu bili u sastavu za Spartak. Iskreno, nisam ni znao za taj trening, a trener je očigledno izričit u svom stavu. Upravni odbor će rešiti status Mihajlovića“ zaključio je Sportski direktor Zvezde.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter