0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Vukoičić: Izostanak Nelsona veliki hendikep

Objavljeno: 13.04.13 u 12:47
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Trener košarkaša Crvene zvezde Vlada Vukoičić rekao je da će izostanak plejmejkera Demarkusa Nelsona predstavljati veliki hendikep za njegov tim na meču protiv Mega Vizure, ali je istakao da je najvažnije da se američki internacionalac potpuno oporavi od povrede i spreman dočeka završni turnir Jadranske lige, prenosi Tanjug.

„Neigranje Nelsona je svakako hendikep, ali ako smo mogli da pobedimo Radnički bez njega nema razloga da sumnjamo da možemo da savladamo i Mega Vizuru. Međutim, očekuje nas veoma teška utakmica. Moraćemo da odigramo jako dobro, pružimo maksimum borbenosti i zalaganja, budemo koncetrisani u odbrani i napadu kako bismo ostvarili zacrtani cilj“, rekao je Vukoičić.

Trener crveno-belih naveo je da poznaje većinu igrača protivničkog tima.

„Ja sam praktično i ovu sezonu počeo u Megi, ali sam zbog obaveza u reprezentaciji proupustio dobar deo treninga u pripremnom periodu. Ipak, odradili smo zajedno nekoliko utakmica i turnira, ali tri-četiri dana pred početak sezone došao sam u Zvezdu. Mnogo vremena je prošlo od tada, a svi ti mladi sigurno su mnogo napredovali. Dolaskom Veličkovića i Drče dobili su na iskustvu koje je njima najpotrebnije, i zato sam siguran da su sada mnogo bolji tim nego pre šest, sedam meseci“, upozorio je Vukoičić.

Strateg crveno-velih očekuje da će njegovi izabranici u Kruševcu dobiti preko potrebnu podršku navijača.

„Zvezda dugo nije igrala utakmicu u Kruševcu i ovo je poziv za sve naše navijače da dođu u dvoranu i podrže nas u nameri da ostvarimo još jednu pobedu“, poručio je Vukoičić.

Utakmica 5. kola Superlige Srbije između Mega Vizure i Crvene zvezde igra se sutra u Kruševcu od 17. sati.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter