0
Domaći fudbal

Vermez: „Mnogo slabo“

Objavljeno: 13.04.13 u 16:41

Vladimir Vermezovic
Trener Partizana Vladimir Vermezović, uprkos pobedi, nije bio zadovoljan izdanjem svoje ekipe na gostovanju u Ivanjici.

„Izuzetno teška utakmica za nas, pogotovo u psihološkom smislu posle dva remija i poraza. Kao da smo izgubili samopuzdanje i odavno nisam video da smo napravili ovoliko, što bi teniseri rekli neiznuđenih grešaka. Javoru čestitam i želim im mnogo sreće u finalu Kupa“ – rekao je Vermezović, a onda shvatio da je napravio lapsus, pa dodao:

„Mislio sam u polufinalu, ali zašto da ne i u finalu. Greške koje smo pravili ne smeju da se događaju igračima Partizana, jer ako budemo igrali s ovako malo samopouzdanja protiv rada biće još teže. Zadatak iskusnijih igrača je da na terenu vode mlađe, pa mi se sviđa što su Saša Ilić i Ivan Ivanov vikali na mlađe, jer nekad je potrebna gruba reč.“

Sa druge strane šef strčnog štaba Javora Mladen Dodić žali zbog poraza, ali se nada da će njegovi igrači sve nadokanditi u revanš meču polufinala Kupa.

„Primili smo rano gol, ali smo pokazali da možemo i da se nosimo s Partizanom. Imali smo šanse, ali nismo znali da damo gol, čak i u stopostotnoj šansi. Golmanu Nikoliću sam rekao da ode ranije u kazneni prostor rivala, jer nama je svejedno da li izgubimo 1:0 ili 2:0, jer nisam znao da li će u nadoknadi vremena imati šansu. Sada se okrećemo Jagodini i polufinalu kupa i nadam se d aće bar neko do povređenih igrača biti oporavljen do tada“ – kazao je Dodić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter