0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Savović: Mega nas neće iznenaditi

Objavljeno: 13.04.13 u 14:53
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Košarkaši Crvene zvezde u nedelju od 17 časova gostuju Mega Vizuri u Kruševcu, a najkorisniji igrač Superlige Boris Savović očekuje tešku utakmicu. Krilo „crveno-belih“ se od početka sezone ističe sjajnim partijama, a posle ABA lige u istom ritmu nastavio je i u domaćem šampionatu i posle četiri odigrane utakmice najkorisniji je igrač sa 86 indeksnih poena.

Posle četiri kola, ‘crveno-beli’ imaju skor od tri pobede i jednog poraza i drže drugo mesto na tabeli, dok je Mega na četvrtoj poziciji sa polovičnim učinkom.

„Očekuje nas teška utakmica. U pitanju je tim koji igra u odličnoj formi, napravili su veliko iznenađenje u trećem kolu, kada su pobedili Radnički. Mi ćemo se potruditi da im ne dopustimo da i nas iznenade“, istakao je Savović.

Posle odluke čelnika Mega Vizure da utakmice sa Crvenom zvezdom i Partizanom igra u Kruševcu, košarka se vraća na velika vrata u taj grad, što raduje i Savovića.

„Drago mi je što se košarka vraća u Kruševac. Zvezda u tom kraju ima dosta navijača i biće nam zadovoljstvo da se pokažemo u pravom svetlu pred njima“, naglasio je Savović.

On se osvrnuo i na meč prethodnog kola, sa Radničkim, u kojem su on i saigrači slavili protiv Kragujevčana u neizvesnoj završnici.

„Velika je stvar pobediti Radnički, posebno u neizvesnoj završnici. Odigrali smo dobru utakmicu, ali sa dosta oscilacija. Mi polako ulazimo ponovo u formu i ta pobeda nam je jako bitna. Ipak, ovo je sasvim druga priča u odnosu na utakmicu koja nas tek čeka u Laktašima. Tada će ulog biti mnogo veći, a nama je cilj da kroz ove naredne dve utakmice podignemo formu i da je tempiramo za ‘fajnal for’, kada nas očekuju najvažniji dueli ove sezone“, zaključio je je Savović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter