0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Sa Pintu: „Važno je da nam ne pada samopouzdanje“

Objavljeno: 13.04.13 u 21:43
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Trener Crvene zvezde Rikardo Sa Pintu bio je zadovoljan igrom svojih izabranika na utakmici protiv Spartaka. Sigurno da je meč sa Subotičanima najbolji kada su crveno-beli u pitanju ovog proleća, a sa četiri gola u mreži Aleksića, ostvarena je i najubedljivija pobeda.

„Čestitam protivniku jer za dobru utakmicu su potrebna dva dobra tima. Spartak se pokazao kao ekipa koja ima karakter. Ozbiljno su ušli u utakmicu, i da biste savladali takvog rivala, u svakom trenutku morate da pružite maksimum i odigrate kvalitetno. Dobro smo otvorili susret, čuvali smo loptu i iz takve igre smo postigli gol, ali ga i vrlo brzo primili posle kontra-napada. Uvežbavali smo situacije kada posle vođstva protivnik izjednači, i veoma je bitno da u tim trenucima mojim fudbalerima ne pada samopouzdanje. To su danas najbolje pokazali, jer su nastavili da igraju istim tempom i nisu pali“ – rekao je Sa Pintu posle utakmice.

Praksu da ne ističe pojedince, portugalski stručnjak ispoštovao je i ovoga puta, s tim što je upitan da prokomentariše partije Milijaša i Lazovića, pa je o njima dvojici pričao u superlativima.

„Pre svega ističem da sam zadovoljan igrom čitavog tima. Milijaš je dao tri gola, i igrao je na poziciji koju je dobro pokrivao i pokazao da ume da završi akciju i bude strelac iz drugog plana. Što se Lazovića tiče, želim da ga na svakom meču vidim kao što je danas odigrao drugo poluvreme, dok nije izašao“ – odgovorio je trener Crvene zvezde.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter