0
Evropske lige

Janković: Očekujem veliku pomoć navijača Đenove

Objavljeno: 13.04.13 u 12:08

Bosko-Jankovic

Ovog vikenda na programu je gradski derbi između Đenove i Sampdorije i jednu od važnijih uloga imaće kapiten domaćeg tima, Boško Janković. Đenova se nalazi na pretposlednjoj poziciji sa istim brojem poena kao i prvi klub iznad crte, Sijena, ali tim srpskog fudbalera ima slabiju gol razliku. Janković je rekao da je svestan koliko je bitan ovaj meč.

„Veoma važna utakmica za nas, tako da smo svi spremni 100 posto. Jedva čekam da počne duel. Optimista sam kao i uvek i nadam se pobedi moje Đenove“, rekao je Janković.

Kao veliku šansu svog tima, Janković vidi u tome što će se igrati na stadionu Đenove „Luiđi Feraris“.

„Dosta nam znači što smo domaćini jer će sigurno 80 posto publike na tribinama biti naši navijači. Naša šansa je upravo u tome  i siguran sam da će nam biti od velike pomoći“, veruje Janković.

Do kraja prvenstva u Italiji ostalo je još sedam utakmica i pored Sijene i Đenove, Palermo takođe ima 27 bodova. Prva sledeća ekipa, Kjevo, ima osam poena prednosti. U prethodnom duelu ove sezone, Sampdorija je slavila sa 3-1.

Meč Đenova – Sampdorija na programu je u nedelju od 15 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter