0
Domaći fudbal

Bez pobednika na Karađorđu

Objavljeno: 13.04.13 u 20:54

JSL

Fudbaleri Vojvodine nisu uspeli da zadrže priključak sa Crvenom zvezdom u trci za drugo mesto na tabeli pošto su u poslednjoj utakmici 23. kola Jelen Superlige remizirali pred svojim navijačima sa užičkom Slobodom 2:2 (1:1).

Kada su Novosađani u 10. minutu poveli preko Alivodića ništa nije nagoveštavalo da će Vojvodina morati da spašava makar jedan bod u ovom meču. Međutim, kada je Pilipović u 31. minutu izjednačio, a Vasilić na gotovo preslikan način doveo goste u vođstvo nastala je panika u domaćem timu.

Ipak, posle odličnog prodora i centaršuta Alivodića Stojan Vranješ je u 66. minutu uhvatio fenomenalan volej i zakucao loptu u gol Slobode. Mogla je Vojvodina i do celog plen, ali da ne bude tako pobrinuo se golman Užičana koji je u nekoliko navrata vrlo dobro intervenisao.

Vojvodina (45) sada ima pet bodova manjka u odnosu na drugoplasiranu Crvenu zvezdu (50) i čak devet u odnosu na Partizan (54), dok je Sloboda na šestom mestu sa 32 osvojena poena. Novosađane već u sredu očekuje revanš meč polufinala Kupa Srbije u kojem će odmeriti snage sa OFK beogradom kojeg su savladali u prvoj utakmici sa 1:0.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter