0
Domaći fudbal

Novi početak u Ivanjici

Objavljeno: 12.04.13 u 14:28
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Zezanja više nema, ako misle da odbrane šampionsku titulu fudbaleri Partizana sutra jednostavno moraju da pobede Javor u Ivanjici (14.00). U poslednja tri kola su osvojili samo dva boda, prednost se sa 11 smanjila na svega četiri poena i u klubu je veoma živo.

Prethodnih dana su sastančili svi živi, a sve u sklopu podizanja morala ekipe.

„Znam da su igrači između sebe održali sastanak, razgovarao sam i ja sa njima, baš kao i sportski direktor Ljubiša Tumbaković. To je veoma dobro, da momci vide da neko brine o njima i da znaju da smo uz njih.

Takođe, održan je i korektan sastanak s navijačima, koji su nas ohrabrili pred nastavk sezone. Istakli su da od igrača zahtevaju borbenost i da se pokažu na terenu, a ne u novinama, s čime se apsolutno slažem“, rekao je Vermezović.

Na pitanje da li je u paranoji da će Zvezda na neke nesportske načine pokušati da osvoji titulu, Vermez je dao zanimljiv odgovor:

„Nemam paranoju, jer je paranoja bolest, mada neke stvari mogu da pročitam između redova. Ipak, Bog nije mačka i sve vidi, pa će nas nagraditi na kraju“, rekao je Vermez.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter