0
Domaći fudbal

Na Vojvodinu bez bele zastave

Objavljeno: 12.04.13 u 11:55

Jelen-Superliga2

Jedan od najzanimljivijih mečeva 23. kola Super lige odigraće se u subotu od 19 časova u Novom Sadu, gde Vojvodina dočekuje Slobodu iz Užica.

Biće to direktan duel dve ekipe koje žele u Evropu naredne godine. Vojvodina je trenutno trećeplasirana i zaostaje za Crvenom zvezdom samo tri poena, dok Užičani imaju osam poena manje od Jagodine koja je na poslednjoj poziciji za Ligu Evrope.

Levi bek Slobode Aleksandar Gojković smatra da njegov tim nema šta da izgubi u Novom Sadu.

„Mi u Novi Sad putujemo rasterećeni, sa željom da se nadigravamo. Očekuje nas teška utakmica, međutim svi uslovi za igru biće idealni. Igramo protiv kvalitetnog rivala, koji je na prethodnim utakmicama pokazao odličnu igru, kao i da mu je nivo forme u uzlaznoj liniji. Protiv Partizana su prošle nedelje potvrdili svoj kvalitet, kao i to i da su prepuni samopouzdanja“, veruje Gojković.

Defanzivac Užičana zna koga će njegov tim morati da se čuva na „Karađorđu“.

„Najveća opasnost nam preti od Abubakara Oumarua i Envera Alivodića. U pitanju su odlični igrači koji u svakom trenutku mogu da reše utakmicu i svojim kvalitetom dižu nivo igre Vojvodine“, smatra Gojković.

Vezista Zoran Knežević je takođe svestan težine zadatka koji očekuje njegovu ekipu.

„Vojvodina je ušla u fantastičnu formu. Mi smo odlično radili ove nedelje, što hoćemo da pokažemo na terenu. Moramo da damo sve od sebe, ukoliko želimo da iznenadimo Novosađane. Nema povređenih igrača, međutim Lovrić i Purić imaju kartone“, istakao je Knežević.

26-godišnji fudbaler složio se sa svojim saigračem oko toga odakle preti najveća opasnost.

„Znamo da ćemo posebnu pažnju morati da obratimo na trio napadača Vojvodine Vraneš – Oumaru – Alivodić. Oni su izuzetno opasni u situacijama jedan na jedan, znaju fantastično da naprave višak i stvaraju veliki problem protivničkim odbranama“, rekao je Knežević.

Poslednja tri duela ove dve ekipe odigrana u Novom Sadu pripala su Vojvodini.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter