0
Domaći fudbal

Džaja i Piksi pozajmljivali pare?

Objavljeno: 12.04.13 u 11:03
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Dragan Džajić i Dragan Stojković pozajmljivali su novac od biznismena Stevana Stevanovića u periodu od 2002. do 2007. godine. Kako piše list Informer pozajmljen je novac u iznosu od 600.000 evra, a korišćen je da bi se pokrili troškove poslovanja kluba.

Ovaj list takođe tvrdi da je došao u posed priznanica na kojima se vidi da je između ostalog novac trošen i na plaćanje sudija.

Stevanović koji je vlasink firme Grading bio je u mešuvremenu prinuđen da tuži Džajića i Stojkovića, ali je kasnije Piksi svoj dug vratio dok Džajić to nije učinio.

„Stojković mu je vratio pare i tužbu sam povukao, ali Džaja mi i dalje duguje oko pola miliona“, rekao je Stevanović i dodao:

„Koliko se sećam, novac sam davao za plate i premije fudbalera. A za stavka ‘sudije’ najverovatnije se odnosila na obavezno plaćanje troškova sudija nakon utakmica, jer Zvezda ni za to nije imala novca“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter