0
Evrokup

Dobra uvertira za Fajnal for

Objavljeno: 12.04.13 u 13:27

Marko Simonović

Crvena zvezda je, posle drame u završnici, treći put ove sezone savladala Radnički, a jedan od najzaslužnijih je bio krilni igrač crveno-belih Marko Simonović. Dan posle meča, on se osvrće na dešavanja u „Pioniru”. 

„Bila je to teška utakmica. Igrali smo bez Demarkusa Nelsona, što je za nas veliki hendikep, ali smo, ipak, uspeli da zbijemo redove i na kraju zasuženo pobedili“, priča Simonović.

Simonović je čitavu utakmicu vodio žestoke duele sa Terikom Vajtom.

„Sve u bilo u granicama fer i korektne igre, malo su proradile emocije i kod njega i kod mene. Ušli smo u neku raspravu, u jednom momentu i verbalne prozivke. Na kraju, posle meča, zagrlili smo se i pozdravili, a Teriko mi je rekao „vidimo se ponovo za dve nedelje”. Vidim da su svi to primetili… Vajt je stvarno sjajan igrač!

Radnički će opet biti na repertoaru Zvezde, ali u polufinalu Fajnal fora ABA lige u Laktašima.

„Pred nama je odlučujući duel u Laktašima, ulog je Evroliga, ovo je bila samo neka vrsta uvertire. Koliko god se poznavali, biće to posebna utakmica. Ishod će zasvisiti od nekog raspoloženog pojedinaca, možda jednog šuta, a želje i borbenosti sigurno neće manjkati“, zaključuje Marko Simonović, prvotimac Crvene zvezde.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter