0
Odbojka

Zvezdi prva runda

Objavljeno: 11.04.13 u 22:39

odbojkasi zvezde

Crvena zvezda je povela u finalnoj seriji plej ofa Viner Štediše lige protiv večitog rivala Partizana Termoelektro sa 1:0. Crveno-beli su bili bolji u prvom duelu rezultatom 3:1 (23:25, 25:15, 25:17, 25:18).

Sam plasman u finale prvenstva Srbije iznenadila je mnoge. Međutim, crno-beli su igrom u prvom meču finala plej ofa pokazali da su se zasluženo našli tamo. Partizan je iskoristio priliku koju su mu ukazali odbojkaši večitog rivala i poveo posle prvog seta sa 23:25. Nije prošlo puno vremena, a branioc titule se već našao u situaciji da izjednači što je veoma ubedljivo i uradio.

Izabranici Duška Nikolića su nastavili u istom ritmu i ubedljivo dobijaju i treći set i preokreću rezultat u svoju korist posle početnog vođstva Partizana. Zvezda je nastavila sa dobrom partijom i na kraju osvajanjem četvrtog seta trijumfovala sa 3:1

Najefikasniji igrač na ovom meču bio je korektor Crvene zvezde koji je upisao 25 poena. Primači Filip Stoilović sa 16 i Nemanja Jakovljević sa 15 osvojenih poena takođe su doprineli prvoj pobedi Zvezde u finalu VŠL. Kod crno-belih najviše se istakao korektor Aleksandar Minić sa 14 poena.

Drugi meč između večitih rivala u finalnoj seriji Viner Štediše lige na programu je u ponedeljak 15. aprila od 20:30 časova, a domaćin susreta je Crvena zvezda. Prvi tim koji dođe do tri trijumfa postaće novi šampion Srbije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter