0
Domaći fudbal

„Zoro“ na treningu Zvezde

Objavljeno: 11.04.13 u 13:56

milivojevic-zoro-trening

Luka Milivojević se ponovo vratio u trenažni proces i radi punim inzenzitetom, a zaštitna maska koju će neko vreme morati da nosi na treninzima i utakmicama, biće mu podsetnik na prvu utakmicu pod vođstvom novog trenera.

„Sve je u redu sada. Operacija je usledila odmah sutradan nakon utakmice, i bilo je pomalo bolno nekoliko dana. Više nema bola, ali moram da nosim masku koja mi za sada dosta smeta jer nemam dobar pregled igre, ali odrađuje posao kada je zaštita u pitanju“ – rekao je Luka.

Tokom odsustva A reprezentativca Srbije, sitacija na tabeli prvenstva se značajno promenila.

„Rival nas je vratio u igru, svojim kiksevima. Ipak, da bismo ponovo ušli u trku za titulu, moramo nastaviti da pobeđujemo, a ne da ponovimo greške iz prethodnog proleća. Fokusirani smo na našu igru i na ispunjavanje zadataka koje šef postavi pred nas. Ako se naš rival „oklizne“ i u Ivanjici, to ništa neće značiti ukoliko mi ne zabeležimo pobedu, i zato smo usresređeni na sebe. Moramo da se fokusiramo na Spartak i tri boda jer samo tako možemo do cilja“ – kaže Milivojević, uz napomenu da je mnogo lakše pobeđivati kada je stadion dobro ispunjen.

„Čuo sam da su sada cene karata snižene i pozvao bih naše navijače da dođu da nam pruže podršku. Lakše nam je da pobeđujemo kada nam navijači daju „vetar u leđa“, kao pre godinu dana kada smo Subotičane dočekali na krilima 40.000 ljudi, koji su nam pomogli da ostvarimo pobedu iako nismo igrali dobro“ – poručio je Milivojević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter