0
Košarka

Partizan lako do pobede u Užicu

Objavljeno: 11.04.13 u 17:56

Partizan-Sloboda

Košarkaši Partizana su pred oko 3.000 gledalaca u Užicu pobedili Slobodu sa 83:62 (20:13, 22:12, 21:16, 20:21) u prvoj utakmici četvrtog kola Super lige.

Za razliku od fudbalera koji se nedavno nisu lepo proveli u ovom gradu, crno-beli košarkaši su rutinski stigli do četvrte pobede u nizu. Borbeni domaćin nije uspeo da pruži dostojan otpor rivalu od kog je poražen i u Kupu Radivoja Koraća, ali na kraju može da bude zadovoljan što danas razlika nije bila i veća.

Jakom odbranom branilac titule je malo po malo povećavao prednost i sredinom druge četvrtine se odlepio na 15 razlike. Uz odličan šut Bertansa i dominaciju u skoku, razlika je nastavila da se povećava da bi u jednom trenutku tokom poslednje četvrtine iznosila i 30 poena. U završnici su priliku kod gostiju dobili i igrači koji uglavnom sede na klupi pa je Sloboda to iskoristila da razliku svede na podnošljiviju meru.

Najbolji pojedinac meča bio je Bertans koji je postigao 23 poena uz izvanredan procenat šuta, a dobre saradnike imao je u Vestermanu i Bogdanoviću koji su postigli po 11, odnosno Lovernju i Musliju sa po 10 poena. Kod Užičana je jedini sa dvocifrenim učinkom bio Anđić koji je postigao 19 poena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter